در محضر استاد
حضرت آیت الله نورمفیدی در جلسه اخلاق هفتگی خود در جمع طلاب مدرسه علمیه الزهراء (س) گرگان ضمن بیان فرازی از دعای مکارم الاخلاق امام زین العابدین (ع) که می فرمایند اللهم صل علی محمد و آله محمد واکفنی ما یشغلنی الاهتمام به و استعملنی بما تسئَلُنی غداً عنه و استفرغ ایامی فیما خلقتنی له بیان داشتند: با دقت در ادعیه ماثوره وارده از ائمه(ع) ، انسان می آموزدکه چه چیزی از خداوند تقاضا نماید و چگونه تقاضا نماید.تامل در این دعاها انسان را متوجه می سازد که آنچه در بین عامه مردم دغدغه و درد محسوب می شود بسیار ناچیز است با آنچه ائمه اطهار(ع) به عنوان درد و دغدغه خود از خداوند استمداد داشتند . درد انسان نمایانگر شخصیت انسان است ، انسان بسته به نیازی که از خداوند تقاضا می کند و در پی رسیدن و برآوردن آن تلاش می کند محاسبه می شود و شخصیت خود را شکل می دهد.
وی افزود: حضرت در این فراز از دعا ، از خداوند متعال استمداد می خواهد که از هر کاری که مانع از پرداختن به کارهای اساسی می شود وی را کفایت نماید و او را به کاری بگمارد که فردای قیامت از وی پیرامون آن سوال می کند. در این زمینه روایات عدیده ای وارد است از جمله روایتی از امام صادق (ع) از قول لقمان که می فرماید: از جمله چیزهایی که در محکمه عدل الهی از انسان سوال می شود اینکه : جوانی خود را چگونه گذراندی؟ عمرخود را چگونه صرف نمودی؟ ثروت و مال خود را چگونه بدست آوردی و در چه راهی مصروف داشتی؟ و نیز از محبت اهل بیت (ع) سوال می کنند که آیا حب به اهل بیت (ع) کشش و تحرک به سوی معبود را به دنبال داشته یا نداشته است؟
وی در ادامه خاطر نشان نمودند: سعی کنید در مسیر بندگی و عبودیت ، آنچه را که حق عبادت و بندگی است به جای آوردید و آنگونه به پیش بروید که حسرت لحظات سپری شده را نخورید.سعی کنید تا جوان هستید رابطه خود را با خدا درست نمائید ، آنچه در جوانی نقش می بندد و جزء ایمان و باورآدمی گردد با انسان همراه خواهد بود و از وی جدا نمی شود. از آنچه باعث غفلت می شود دوری کنید و هیچ گاه از یاد خدا غافل نباشید . در طول عمر خود با توجه و توکل جلو روید و عمری بابرکت داشته باشید همچون سید الشهداء امام حسین (ع) که سراسر عمرشان بابرکت بوده بطوری که در گودال قتلگاه می فرمایند : الهی رضاً بقضائک و تسلیماً لامرک ، لا معبود غیرَ سواک یا غیاث المستغثین .